ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οπαδοί πηγαίνουν προς Κορωπί

Ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Οπαδοί πηγαίνουν προς Κορωπί

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν κατάθεση ψυχής στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν για μία ώρα με παίκτη λιγότερο κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα από την έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου τους.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στην αποστολή του Παναθηναϊκού, όταν εκείνη μεταβεί στο Κορωπί, προκειμένου να συγχαρούν τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες για την εμφάνιση και τη συνολική εικόνα τους στο Φάληρο αλλά και συνολικά στα τελευταία ματς.

Εικόνα, η οποία έρχεται σε αντίθεση με την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.787 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.