ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλτμαν: «Θα επιστρέψω νωρίτερα από όσο πιστεύετε και πιο δυνατός από ποτέ»

Το δικό του μήνυμα λίγο πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου έστειλε ο Ομρι Άλτμαν.

Άλτμαν: «Θα επιστρέψω νωρίτερα από όσο πιστεύετε και πιο δυνατός από ποτέ»

Ο Ισραηλινός τραυματίστηκε λίγο πριν από το τέλος του χθεσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έπαθε μεγάλη ζημιά στον χιαστό. Χθες, αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες και πλέον αρχίζει από σήμερα ένας μεγάλος γολγοθάς γι αυτόν μέχρι την επιστροφή του. Λίγο πριν μπει στο χειρουργείο έστειλε το μήνυμά του μέσω Instagram γράφοντας:

«Άσχημα νέα για εμένα. Νέα που κάθε ποδοσφαιριστής φοβάται. Αλλά θα επιστρέψω πολύ σύντομα, νωρίτερα από όσο πιστεύετε και πιο δυνατός από ποτέ! Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα, τα διαβάζω όλα. Ευχαριστώ την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Το συντομότερο δυνατό θα είμαστε ξανά μαζί».

Bad news for me. The news that every footballer is afraid of. But I will be back very soon, sooner than you think and stronger than ever! Thanks for all your massages I read everyone of them. Thanks PaoFamily ASAP we are back together.💚☘️

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.984 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by Omri Altman (@omrialtman) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...