ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποιο απ’ τα δύο είναι… περισσότερο πέναλτι; Η φωτογραφία που εκθέτει τον Ολυμπιακό (pic)

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για αλλοίωση αποτελέσματος. Για ποιον όμως υπήρξε αλλοίωση;

Ποιο απ' τα δύο είναι... περισσότερο πέναλτι; Η φωτογραφία που εκθέτει τον Ολυμπιακό (pic)

Ο Ολυμπιακός παραπονέθηκε χθες για τη διαιτησία του Ευαγγέλου. Κάνοντας… σημαία το πέναλτι στον Ινσούα, που ήταν ελάχιστα εκτός περιοχής και που κανένας σε ζωντανή ροή δεν κατάλαβε πως η ανατροπή δεν είναι μέσα (ούτε οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν διαμαρτυρήθηκαν), οι “ερυθρόλευκοι” προσπάθησαν να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο Φάληρο.

Όμως έκρυψαν πολλά απ’ όσα έγιναν και επί της ουσίας ευνόησαν την ομάδα τους. Και ξεκινάμε από τη φάση του 51′, όταν ο Δώνης ανατρέπεται καθαρά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ευαγγέλου δεν δίνει τίποτα, ενώ το πέναλτι είναι καταφανέστατο.

Και φυσικά, φτάνουμε στη φάση του 60′, όταν ο Οικονόμου έκανε πέναλτι στον Ανσαριφάρντ και αποβλήθηκε. Αλήθεια, το πέναλτι του Ολυμπιακού ήταν… περισσότερο απ’ ότι του Παναθηναϊκού; Και γιατί ο Ευαγγέλου περίμενε να δει που θα πάει η μπάλα για να σφυρίξει, αφού είναι γνωστό πως στο πέναλτι δεν υπάρχει πλεονέκτημα; Αν σκόραρε ο Ανσαριφάρντ θα πήγαινε στη βούλα;

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.557 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...