ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΣΙΤΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ

Έτσι τους… έφτιαξε ο Ουζουνίδης στο ημίχρονο – «Αποδείξτε ποιοι είμαστε»

«Τσίτα τα γκάζια» από Ουζουνίδη στο ημίχρονο στο Φάληρο. «Είμαστε Παναθηναϊκός. Μπείτε μέσα και αποδείξτε το».

Έτσι τους... έφτιαξε ο Ουζουνίδης στο ημίχρονο - «Αποδείξτε ποιοι είμαστε»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έβλεπε τους παίκτες του σε πολλές περιπτώσεις να είναι φοβισμένοι μέσα στο γήπεδο και να διώχνουν την μπάλα όπως – όπως από την άμυνα, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ήταν ακίνδυνος επιθετικά. Και στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα στο Φάληρο τους… τσίτωσε, λέγοντας τους να μη διώχνουν την μπάλα, να τη βάλουν κάτω και να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν.

«Τι κάνετε, Παναθηναϊκός είμαστε; Γιατί διώχνετε την μπάλα. Κάντε αυτό που ξέρετε και το γκολ θα έρθει. Εμείς πρέπει να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας και όχι οι άλλοι… Παναθηναϊκός είμαστε. Μπείτε μέσα και αποδείξτε ποιοι είμαστε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ουζουνίδης.

Οι παίκτες του άκουσαν τις εντολές του και στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν διαφορετική σε πολλά σημεία του αγώνα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα και με δέκα παίκτες, ο Παναθηναϊκός δεν πανικοβλήθηκε και παίζοντας με την μπάλα κάτω και ορθολογικά, έφτασε στην ισοφάριση με το πέναλτι που κέρδισε ο Ινσούα και στο οποίο ευστόχησε ο Μουνιέ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.