ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λύσεις έστω και στο φινάλε για Ουζουνίδη

Οι επιστροφές που αλλάζουν το τοπίο στο «πράσινο» ρόστερ.

Λύσεις έστω και στο φινάλε για Ουζουνίδη

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, πέραν των γνωστών εξωαγωνιστικών προβλημάτων (οικονομικά), ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε αρκετά θέματα όσον αφορά το ρόστερ του, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, έφτασε να χρησιμοποιεί τον Χρήστο Δώνη, έναν παίκτη που η φυσική του θέση είναι στον άξονα, στη θέση του φορ.

Ο Εβρίτης τεχνικός στάθηκε αρκετά άτυχος στο εν λόγω κομμάτι, καθώς είδε τον Τσάβες να… εξαφανίζεται στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη και εν συνεχεία ν’ αποχωρεί, τον Λουτσιάνο να τίθεται νοκ άουτ λόγω ρήξης χιαστού, τον Γκιγιέρμο Μολίνς να ταλαιπωρείται με σύνδρομο προσαγωγών-κοιλιακών και τον Γιάννη Μυστακίδη, που ήρθε με τη μορφή δανεισμού για το δεύτερο μέρος της σεζόν, να υποβάλλεται σε αρθροσκόπηση λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Το καλό νέο είναι πως έστω και στο παρά πέντε για το φινάλε της σεζόν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει στα χέρια του αρκετές λύσεις όσον αφορά την επίθεση, ιδίως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, ο Λουτσιάνο θα είναι σε θέση να βγάλει έστω ένα μέρος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ από αύριο επιστρέφει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και ο Μυστακίδης. Τέλος, η κατάσταση του Μολίνς βελτιώνεται συνεχώς και μένει να φανεί πότε θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.557 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έστω και στο φινάλε, με τέσσερις αναμετρήσεις ν’ απομένουν για το τέλος της φετινής «κούρσας» του πρωταθλήματος, ο Ουζουνίδης θα μπορέσει να υπολογίζει τουλάχιστον σε δύο λύσεις (Λουτσιάνο, Μυστακίδης) για την γραμμή της επίθεσης, στην προσπάθεια που γίνεται ώστε το «τριφύλλι» να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.