ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρνητικός ο Βέμερ, πάει προς εκδίκαση η υπόθεση

Άμεσος ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκός. Σε λίγη ώρα η εκδίκαση, αναβολή θα επιδιώξουν οι πράσινοι.

Αρνητικός ο Βέμερ, πάει προς εκδίκαση η υπόθεση

Ανένδοτος εμφανίζεται ο Γενς Βέμερ σχετικά με τα χρήματα που του οφείλονται από τον Παναθηναϊκό. Χθες το απόγευμα υπήρξε συνάντηση με την πλευρά του παίκτη, με τον δικηγόρο του, Πάρη Ατλαμάζογλου, να λέει πως θα ενημέρωνε τον Γερμανό για την πρόταση.

Κάτι που συνέβη σήμερα, με τον Βέμερ όμως να είναι αρνητικός για ακόμα μια φορά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, που αφορούσε να του δοθούν λίγα χρήματα τώρα και να προκύψει συμβιβασμός για πολλές δόσεις για τα υπόλοιπα.

Ο Βέμερ είναι ανένδοτος και ζητάει ένα πολύ μεγάλο ποσό μπροστά (άνω των 300.000 ευρω) και όλα δείχνουν πως η υπόθεσή του θα εκδικαστεί κανονικά σε λίγες ώρες. Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει φυσικά να πάρει νέα αναβολή για την επόμενη εβδομάδα, μήπως μέχρι τότε καταφέρει και τα βρει με τον ποδοσφαιριστή, κάτι που φαντάζει δύσκολο με τα υπάρχοντα δεδομένα. Αν η υπόθεση εκδικαστεί κανονικά, ο Παναθηναϊκός οδεύει για αφαίρεση βαθμών.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.287 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τον Τελάντερ, είναι πιο διαλλακτικός και είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να πάρει άλλη μία αναβολή με τον Δανό στόπερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.