ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρομερό ποστάρισμα του Μπασινά σε Γιούρκα Σεϊταρίδη για το ματς με τη Γιουνάιτεντ το 2001 (pic)

Σαν σήμερα, το 2001 ο Παναθηναϊκός είχε έρθει ισόπαλος με τη Μάν. Γιουνάιτεντ 1-1 στο ΟΑΚΑ για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τρομερό ποστάρισμα του Μπασινά σε Γιούρκα Σεϊταρίδη για το ματς με τη Γιουνάιτεντ το 2001 (pic)

Σε εκείνο το παιχνίδι, ο νεαρός τότε Γιούρκας Σεϊταρίδης έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο. Μάλιστα, η ατάκα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον όταν πήρε στα χέρια του τις ενδεκάδες “who is giourkas”, έγραψε ιστορία. Ο τότε προπονητής της αγγλικής ομάδας τον… έμαθε καλά, καθώς ο μπακ του “τριφυλλιού” σκόραρε με ένα καταπληκτικό σουτ, κεραυνοβολόντας την εστία του Μπαρτέζ για να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Άγγελος Μπασινάς θυμήθηκε εκείνη τη βραδιά και πόσταρε ανάλογη φωτογραφία στο προφίλ του Σεϊταρίδη στο facebook.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE