ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: “Είμαστε έτοιμοι”

Πανέτοιμος για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Τζέιμς Γκιστ.

Γκιστ:

«Είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε στην Euroleague, το δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και αντιμετωπίζουμε τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουμε ακόμα έξι ματς και πρέπει να τα δώσουμε όλα και να μπούμε σε κατάσταση πλέι – οφ. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, έχουμε χρόνο αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή»

 Για το αν οι «πράσινοι» μπορούν να αλλάξουν εικόνα στα εκτός έδρας ματς: «Σίγουρα μπορούμε. Η σεζόν δεν μπορεί να έχει πάντα ανοδική πορεία, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Τελευταία ήμασταν λίγο κάτω, όμως είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, χάσαμε κάποια παιχνίδια, αλλά όχι με μεγάλες διαφορές. Πρέπει όμως να έχουμε σοβαρότερη προσέγγιση στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σε αυτό το επίπεδο αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου έστω και για ένα λεπτό παιχνίδι αλλάζει. Αυτό έγινε στην Χίμκι, ήμασταν κοντά αλλά σε δύο λεπτά το παιχνίδι είχε τελειώσει. Εκτός έδρας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40′, γιατί πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν».

Για την έλευση του Τζέιμς: «Κανείς δεν είναι μπερδεμένος, απλά χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Μπορεί να ήταν μαζί μας πέρσι, αλλά η ομάδα δεν ήταν η ίδια και όλοι πρέπει να προσαρμοστούν, ο ίδιος να μάθει την ομάδα κι εμείς πώς να παίζουμε μαζί του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.