ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή μιας εβδομάδας για Βέμερ

Νέα παράταση στην εκδίκαση της υπόθεσης του Γενς Βέμερ, τι ζήτησε η πλευρά του Γερμανού ποδοσφαιριστή. Αναβολή πήρε και η υπόθεση Τελάντερ.

Αναβολή μιας εβδομάδας για Βέμερ

Νέα παράταση στο… θρίλερ της υπόθεσης του Γενς Βέμερ, η οποία πήρε αναβολή μιας εβδομάδας, σύμφωνα με την απόφαση του προέδρου του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Ο πρόεδρος είχε διακόψει τη διαδικασία προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν το ενδεχόμενο αναβολής, κάτι που εν τέλει συμφωνήθηκε, με την πλευρά του Γερμανού να θέτει ως αίτημα στον Παναθηναϊκό να μην ζητήσει περαιτέρω αναβολή εάν δεν συναινέσει ο Βέμερ.

Οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν την προσεχή Τετάρτη στις δικαστικές αίθουσες, με την πλευρά του Βέμερ να παραμένει αδιάλλακτη όσον αφορά στις απαιτήσεις της, ζητώντας την καταβολή ολόκληρου του ποσού των οφειλομένων από τον Παναθηναϊκό (600.000 ευρώ).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.456 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως αναβολή για την μεθεπόμενη Τετάρτη (21/3) πήρε και η εκδίκαση της υπόθεσης του Ράσμους Τελάντερ, με τον δικηγόρο του Δανού να μην παρίσταται καν στην διαδικασία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.