ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

ΡΕΤΡΟ: Οταν ο “καπετάνιος” κατέβαινε στην κερκίδα και οι οπαδοί τον έβαζαν στη μέση (vid)

ΡΕΤΡΟ: Άλλα χρόνια, άλλες αντιδράσεις - Σπάνιο βίντεο με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη.

ΡΕΤΡΟ: Οταν ο

ΡΕΤΡΟ: Άλλα χρόνια, άλλες αντιδράσεις – Σπάνιο βίντεο με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη.

Η πρακτική του Γιώργου Βαρδινογιάννη να… κατεβαίνει αρκετές φορές προς την κερκίδα για να ηρεμήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, όταν έβλεπε ότι η κατάσταση πήγαινε να ξεφύγει ήταν γνωστή. Δεν το είχε κάνει μόνο μια φορά αυτό ο “καπετάνιος”. Τη σεζόν 1997/98 σε ένα ματς με τη Σκόντα Ξάνθη, μάλλον είδε μια αντίδραση που δεν περίμενε από τους φιλάθλους.

Ο Βαρδινογιάννης, λοιπόν, κατέβηκε στο ταρτάν του ΟΑΚΑ και πήγε προς το “πέταλο” των οργανωμένων για να τους ηρεμήσει, βλέποντας ακραίες αντιδράσεις. Η… απάντηση από τον κόσμο ήταν να πλησιάσει τον ιστορικό πρόεδρο της ΠΑΕ, να τον… βάλει στη μέση και να τον αποθεώσει φωνάζοντας το σύνθημα “είναι τρελός ο πρόεδρος”!

Δείτε το απόσπασμα στο 4.17

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ