ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 22:00 (NOVASPORTS 2 - PANATHINAIKOS24.GR)

«Αll in» για το πλεονέκτημα στη Μαδρίτη

Επιλογές δεν υπάρχουν για τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ν' αναζητά το διπλό στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να κάνει εκ νέου βήματα για την 4η θέση.

«Αll in» για το πλεονέκτημα στη Μαδρίτη

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της regular season στην Euroleague και σήμερα, Πέμπτη, παίζεται η πρώτη από τις έξι υπολειπόμενες αγωνιστικές της διοργάνωσης. Τώρα θα ξεκαθαρίσει σιγά σιγά ποιοι θα προκριθούν με πλεονέκτημα, ποιοι θα μπουν με μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και ποιοι θα… κάτσουν σπίτι τους.

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να περάσει ούτε το δεύτερο και προφανώς, ούτε και το τρίτο σενάριο, διεκδικώντας στη Μαδρίτη τις πιθανότητές του για αλλαγή… σκηνικού, μετά τις δύο σερί ήττες από Χίμκι και Ολυμπιακό, οι οποίες «απομάκρυναν» την πρόσβασή του από τον στόχο της τετράδας.

Η αποστολή των παικτών του Πασκουάλ μόνο εύκολη δεν μπορεί να λογίζεται, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην είναι άτρωτη στην έδρα της, ενώ ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, ωστόσο έχει τον ίδιο ακριβώς στόχο με το «τριφύλλι» και θα παλέψει με τη σειρά της για να τερματίσει πιο πάνω από τους ανταγωνιστές της (Παναθηναϊκός, Χίμκι, Ζαλγκίρις).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 8.533 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Μαδρίτη δίχως τον Νίκο Παππά, που ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα, με τον Μάρκους Ντένμον να τον αντικαθιστά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.