ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανταλλαγή φιλοφρονήσεων από Σάρας και Ομπράντοβιτς

«Στάζουν μέλι» πριν από τη μεταξύ τους μάχη.

Ανταλλαγή φιλοφρονήσεων από Σάρας και Ομπράντοβιτς

Η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Παρασκευή τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague, ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει ιδιαιτέρως και τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Λιθουανοί είναι άμεσοι ανταγωνιστές του στη μάχη για την κατάληψη της 4ης θέσης.

Στη media day της αναμέτρησης, τόσο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όσο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν δίστασαν να εκθειάσουν ο ένας τη δουλειά του άλλου, ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις, προτού… ριχτούν στη μεγάλη μάχη της «Ζαλγκίριο Αρίνα».

«Ο Σάρας κάνει καταπληκτική δουλειά. Τα αποτελέσματα της Ζαλγκίρις ίσως προκαλούν έκπληξη σε μερικούς, αλλά για μένα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Ζαλγκίρις παίζει πολύ καλά φέτος», ανέφερε ο Ομπράντοβιτς.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιασικεβίτσιους απάντησε τα εξής: «Είναι πάντα ευχάριστο να προετοιμάζεσαι για ένα παιχνίδι με τον Ζέλικο. Παρά την ηλικία και τους τίτλους, κάθε φορά δείχνει κάτι νέο. Κάθε σεζόν ή κάθε μήνα προπονεί την ομάδα διαφορετικά. Δεν βλέπω μια ομάδα που να έχει τόσες πολλές επιλογές. Αυτές οι μάχες με κάνουν καλύτερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.