ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιόχανσον: «Πλέον, όλοι βλέπουν τον Ματίας που ήθελαν…»

Ο Σουηδός μπακ στάθηκε στην βελτιωμένη απόδοσή του και εξέφρασε την υπερηφάνειά του για το γεγονός ότι βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Γιόχανσον: «Πλέον, όλοι βλέπουν τον Ματίας που ήθελαν...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Γιόχανσον στην κάμερα της Nova:

Για την δική του αγωνιστική εικόνα: «Αισθάνομαι πλέον ότι έχω ανέβει και δείχνω την ποιότητα που είχα μου πήρε λίγο καιρό, αλλά πλέον μπορώ να πω ότι όλοι βλέπουν τον Ματίας που ήθελαν και ήλπιζαν στον Παναθηναϊκό».

Για την εικόνα της ομάδας: «Είναι καλό και για την ομάδα και για τον κόσμο ότι μπορούμε να παίζουμε ακόμα καλά και πλέον έχουμε και αυτοπεποίθηση».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Φυσικά ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι και ήθελα να είναι με κόσμο αλλά θα υπογραμμίσω ότι πήραμε τον βαθμό ενώ ήμασταν με παίκτη λιγότερο».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.576 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ρόστερ: «Στην περίοδο των μεταγραφών υπάρχουν παίκτες που φεύγουν και που έρχονται και μόλις τελειώσει αυτή η περίοδος, προσπαθείς να χτίσεις την ομάδα και πιστεύω ότι στο μέλλον θα έρθουν μόνο τα καλύτερα».

Για τον Ινσούα: «Εξαρχής φαινόταν ότι ο Ιννσουα είναι ένας παίκτης με ενέργεια δύναμη και ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει και όταν ήταν ο Νικλας Χουλτ προσπαθούσε και η φυγή του τον βοήθησε.Ο Ινσούα είναι ένας παίκτης που σκοράρει γενικά και για αυτό όταν σκόραρε πήγαμε πάνω του και ήμασταν τόσο χαρούμενοι».

Για το ότι δήλωσε, ότι δεν θα έκανε ποτέ προσφυγή: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό, είναι σπάνιο για έναν παίκτης να μπορεί να παίξει σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο, εκεί που αγωνιζόμουν όλα ήταν σωστά στις πληρωμές, για εμένα αυτό είναι μια καινούρια εμπειρία, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Παναθηναϊκός, κάνει το καλύτερο που μπορεί και για αυτό παραμένω αισιόδοξος».

Για το ποια θέση προτιμάει: «Οπωσδήποτε δεξιός μπακ εκεί έπαιξα στα περισσότερα ματς και εκεί μπορώ να δείξω την ποιότητά μου».

Για το ματς με τον Αστέρα και για την αμυντική λειτουργία: «Έχουμε κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε επτά αγώνες και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να το ξανακάνουμε. Χρειάζεσαι έντεκα παίκτες πάνω στο χορτάρι, οπωσδήποτε υπάρχουν οι τιμωρημένοι και οι τραυματίες, αλλά υπάρχουν και οι υπόλοιποι που μπορούν να βοηθήσουν».

Για το αν είναι ο πιο σημαντικός αγώνας με τον Αστέρα: «Υπάρχουν και άλλοι αγώνες αλλά είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, που πρέπει να κερδίσουμε».

Για την στήριξη του κόσμου: «Τα βάιμπς ήταν πολύ θετικά για αυτό και είναι σημαντικό που μας στηρίζουν τόσο πολύ, γιατί είναι κάτι που δεν είχα συνηθίσει στις άλλες ομάδες που είχα αγωνιστεί. Ελπίζω και θα έλεγα ότι όσο περισσότεροι φίλαθλοι βρεθούν στο γήπεδο τόσο το καλύτερο και θα ήθελα να έρθουν και να μας στηρίξουν με τον τρόπο τους».

Για το αν ελπίζει σε μια κλήση στην Εθνική Σουηδίας: «Ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ, ο Μπεργκ πήγε στην Εθνική από τον Παναθηναϊκό, ο Χουλτ ομοίως, εγώ είμαι στην Τρίτη ή τέταρτη επιλογή, δεν έχω πολλές πιθανότητες αλλά εγώ παραμένω αισιόδοξος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...