ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Αυτός δεν είναι ο Παναθηναϊκός, δείχνουμε ασέβεια προς τον κόσμο»

Σκληρή αυτοκριτική από τον Τζέιμς Γκιστ για την εικόνα και την ήττα της ομάδας στη Μαδρίτη.

Γκιστ: «Αυτός δεν είναι ο Παναθηναϊκός, δείχνουμε ασέβεια προς τον κόσμο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέιμς Γκιστ για την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Παίζουμε στο υψηλότερο επίπεδο της Euroleague και δεν μπορούμε να τα δεχόμαστε αυτά. Δεν μπορούμε να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας για 3-5 λεπτά. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο, δεν ήμασταν καλοί επιθετικά και εκεί κρίθηκε το ματς, στην αρχή του δεύτερου μέρους. Μετά δεν μπορέσαμε να τους φτάσουμε», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε για το πλεονέκτημα έδρας των πλέι οφ που… χάνεται:

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα να σκεφτόμαστε τα πλέι οφ. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο ματς, τι θα κάνουμε ως ομάδα για να αλλάξουμε αυτή την εικόνα. Είμαι στον Παναθηναϊκό χρόνια και ξέρω πως είναι κατά κάποιον τρόπο ασέβεια το πώς δείχνουμε τώρα. Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός. Χρωστάμε κάτι στους χιλιάδες οπαδούς μας».

Για την απουσία του Λούκα Ντόντσιτς είπε: «Όταν άκουσα ότι δεν θα παίξει ο Ντόντσιτς σκέφτηκα ότι αυτό μπορεί να είναι κακό για εμάς. Ο Ντόντσιτς έχει ώρα την μπάλα στα χέρια του. Ο Καμπάτσο είναι καλός πλέι μέικερ, βοήθησε πολύ την ομάδα του».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.043 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις φωνές του Τσάβι Πασκουάλ στα αποδυτήρια, τόνισε: «Ο κόουτς Πασκουάλ ήταν εκνευρισμένος, όπως έπρεπε να είναι μαζί μας. Είμαστε δυσαρεστημένοι. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τον καθρέφτη και να δούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας ατομικά για να αλλάξει η εικόνα. Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε. Είναι άσχημο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...