ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τινάζουν την μπάνκα Γιαννακόπουλος και ξένα funds για ΟΑΚΑ και ΠΑΕ

Ιλιγγιώδες το ποσό το οποίο προτίθενται να επενδύσουν. Πώς θα «μοιραστούν» ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης.

Τινάζουν την μπάνκα Γιαννακόπουλος και ξένα funds για ΟΑΚΑ και ΠΑΕ

Η χθεσινή αποκάλυψη για το σχέδιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάβει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με βασική προϋπόθεση την επένδυση του ιδίου και ξένων funds στο ΟΑΚΑ έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, επιβεβαίωσε πως υπάρχει βάση στις πληροφορίες αυτές, ενώ ενήμερος είναι και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Σημερινό δημοσίευμα της Live Sport αναφέρει πως το ύψος της επένδυσης από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ και τους ξένους επιχειρηματίες που θα συνδράμουν θα φτάσει το 1,1 δισ. ευρώ και η σχετική πρόταση έχει ήδη κατατεθεί στην κυβέρνηση.

Οι επαφές έχουν αρχίσει εδώ και καιρό, το ζήτημα είναι πολύπλοκο νομικά, ωστόσο υπάρχει θέληση από όλες τις πλευρές και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σε ανοικτή γραμμή με όλους τους αρμόδιους, ενώ ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι σε επαφή με τα συναρμόδια υπουργεία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.170 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ηγείται του fund που ενδιαφέρεται για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αλλά ακόμη είναι ασαφές πώς θα μοιραστούν τα μερίδια μεταξύ των εμπλεκόμενων στο πρότζεκτ.

Όπως αναφέρει η Live Sport, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ να ανήκει σε ξένους επενδυτές και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να έχει ένα ποσοστό της τάξεως του 25%, ενώ το αντίστροφο θα ισχύσει για την ΚΑΕ και άνθρωποι του αφεντικού του μπάσκετ θα ελέγχουν τον Ερασιτέχνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.