ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΑΝΟΣ

Πρωτοφανές ξέσπασμα του Πασκουάλ στα αποδυτήρια

Εξάψαλμος του Καταλανού προπονητή στους παίκτες του μετά την εικόνα στη Μαδρίτη. Ακούγονταν μέχρι έξω οι φωνές του.

Πρωτοφανές ξέσπασμα του Πασκουάλ στα αποδυτήρια

Για περισσότερα από 30 λεπτά είχε κλεισμένους στα αποδυτήρια του γηπέδου της Μαδρίτης τους παίκτες του ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν έξαλλος με την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και τους μιλούσε για τα λάθη τους.

Οι πρίκτες του «τριφυλλιού» έμειναν για 40 λεπτά στα αποδυτήρια του γηπέδου της Μαδρίτης, αλλά στα πρώτα 20 λεπτά όποιος περνούσε έξω από τις πόρτες των αποδυτηρίων άκουγε τον Καταλανό προπονητή να ουρλιάζει προς τους παίκτες του.

Μάλιστα, δεν είχε υπάρξει άλλο τέτοιο ξέσπασμα από τον Πασκουάλ κατά τη θητεία του στον «πράσινο» πάγκο, κάτι το οποίο τόνιζαν άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό τι ειπώθηκε από τον Πασκουάλ στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, από τις φωνές καταλάβαιναν άπαντες πως ακολούθησε… εξάψαλμος για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του απέναντι στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

Γι’ αυτό και ο Πασκουάλ καθυστέρησε να πάει στη συνέντευξη Τύπου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.