ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

The OAKA project: Ένα όνειρο ζωής, ένα σχέδιο διπλής σωτηρίας!

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το σχέδιο μιας «πράσινης» πολιτείας στο ΟΑΚΑ, δεν είναι απλά ένα επιχειρηματικό project, αλλά ένα όνειρο ζωής το οποίο φαντάζει πλέον ως.. μονόδρομος σωτηρίας του Παναθηναϊκού!

The OAKA project: Ένα όνειρο ζωής, ένα σχέδιο διπλής σωτηρίας!

Η είδηση έπαιζε παντού. Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα. «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πάει στο ΟΑΚΑ». «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι στο ΟΑΚΑ». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο επί ήταν στο ΟΑΚΑ». Δεν μοιάζει μακρινό ένα σενάριο – παρότι είναι κάτι που οι… ιστορικοί του μέλλοντος θα αποφασίσουν – ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να ΕΙΝΑΙ το ΟΑΚΑ!

Η Παναθηναϊκή Πολιτεία είναι το δικό του όραμα. Η ένωση όλων των τμημάτων στον ίδιο χώρο και η πρακτική συστέγασή τους στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου, είναι κάτι που προτάθηκε το 2011 από τον Ανδρέα Βγενόπουλο και κάτι για το οποίο παλεύει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με πείσμα, επιμονή και με προσωπικό κόστος. Με κόστος να έρχεται σε ρήξη με τους οργανωμένους οπαδούς, με κόστος να μοιάζει ως πολέμιος της ανέγερσης γηπέδου στο Γουδί, με κόστος να αμφισβητούνται οι προθέσεις του.

Διαβάστε το θέμα στο sdna.gr.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.549 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.