ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Αγριογούρουνα προσπάθησαν να αποδράσουν απ’ το νομό Ηλείας κολυμπώντας

Συνέβη κι αυτό στον αγαπημένο νομό όλων μας.

Αγριογούρουνα προσπάθησαν να αποδράσουν απ’ το νομό Ηλείας κολυμπώντας

Τα συμπαθέστατα ζώα μπήκαν στη θάλασσα χωρίς να νοιάζονται αν έχουν σώμα για παραλία.

Τα αγριογούρουνα, ένα από τα πλέον αγαπημένα μας είδη ζώων, τα οποία καθόλου τυχαία βρίσκονται σε μεγάλους πληθυσμούς στο νομό Ηλείας, έχουν κάνει πολλές φορές εντυπωσιακές εμφανίσεις σε κέντρα πόλεων, εμπλοκές σε τροχαία, και άλλα ευχάριστα και δυσάρεστα σκηνικά.

Αυτή τη φορά όμως παρατηρήθηκε ένα πραγματικά πρωτόγνωρο σκηνικό, αφού δύο ερασιτέχνες ψαράδες ξαμολήθηκαν μεσοπέλαγα στον Κυλληνιου κόλπο στο νομό Ηλείας για να ψαρέψουν συναγρίδες, όταν δίπλα στη βάρκα τους βρήκαν δύο αγριογούρουνα να κάνουν απλωτές και να προσπαθούν να το σκάσουν από τον ωραιότερο νομό του κόσμου κολυμπώντας.

Πηγή: luben.tv

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE