ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομάδα της Euroleague τσεκάρει Μπουρούση

Θέλουν την επιστροφή του Έλληνα σέντερ στην Ευρώπη.

Ομάδα της Euroleague τσεκάρει Μπουρούση

Στο στόχαστρο της Μάλαγα βρίσκεται ο Γιάννης Μπουρούσης, σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας, η οποία αναφέρει ότι ο έμπειρος διεθνής σέντερ έχει μπει στα «ραντάρ» του Χοάν Πλάθα, που αναζητά τρόπο για να καλύψει το κενό του τραυματία Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Ο Μπουρούσης βρίσκεται ψηλά στη λίστα της προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ωστόσο εμπόδιο αποτελεί το γεγονός πως ο πρώην «πράσινος» σέντερ δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Κίνα.

Πλην του Μπουρούση, στη λίστα της Μάλαγα βρίσκεται και ο Τζάροντ Τζόουνς της Καρσίγιακα…

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.054 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.