ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι λέει ο Αλαφούζος για Γιαννακόπουλο και ΟΑΚΑ

Ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει τις εξελίξεις και φυσικά η επιθυμία του είναι να λειτουργήσουν θετικά.

Τι λέει ο Αλαφούζος για Γιαννακόπουλο και ΟΑΚΑ

Η θέση του Γιάννη Αλαφούζου είναι δεδομένη: θέλει να απεμπλακεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από τον Παναθηναϊκό. Άρα οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από την ΠΑΕ και οποιαδήποτε κουβέντα για μπάσιμο κάποιου άλλου προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, τον ικανοποιεί.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο Αλαφούζος έμαθε για τις ενέργειες του Δημήτρη με την κυβέρνηση σχετικά με το ΟΑΚΑ και κατ’ επέκταση με την ΠΑΕ και αυτό είναι κάτι που τον ικανοποιεί. Αν τον έβαζαν να διαλέξει έναν άνθρωπο για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, τότε ο Γιαννακόπουλος θα ήταν η πρώτη του επιλογή.

Θεωρεί πως με τον Δημήτρη στο τιμόνι ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει και πάλι μεγάλος και να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των εκατομμυρίων φίλων του. Όμως στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει ουδεμία ανάμειξη και δεν πρόκειται να έχει, μέχρι να του… χτυπήσουν την πόρτα και να του ζητήσουν να υπογράψει για την παραχώρηση των μετοχών.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 93.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι τότε, ο Αλαφούζος συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως μεγαλομέτοχος και να κάνει ενέργειες που θεωρεί εκείνος σωστές. Όπως οι κουβέντες για επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα σε πόστο τεχνικού διευθυντή, οι συζητήσεις για περαιτέρω μείωση του μπάτζετ και φυσικά οι τοποθετήσεις σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ ανθρώπων της δικής του εμπιστοσύνης.

Με λίγα λόγια, ο Αλαφούζος συμπεριφέρεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα και σαν να μην υπάρχει… επόμενη μέρα. Δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά άλλωστε αυτή τη στιγμή, από την ώρα που κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί του για την παραχώρηση των μετοχών. Είναι γνωστό, έτσι κι αλλιώς, πως οι σχέσεις του Αλαφούζου με τη συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν βρίσκονται σε καλό σημείο, άρα εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε ο mr ΣΚΑΪ να μπει σε κουβέντες με κυβερνητικούς παράγοντες.

Όσο για τους συνεργάτες του; Προς το παρόν και εκείνοι δεν λένε το παραμικρό και συνεχίζουν να λειτουργούν όπως έκαναν έως τώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...