ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης: «Τα παιδιά προσπαθούν, δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (1-1).

Ουζουνίδης: «Τα παιδιά προσπαθούν, δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εβρίτης τεχνικός στην κάμερα της Nova:

«Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε κάποια πράγματα που θέλαμε, ήμασταν αρκετά φοβισμένοι, είχαμε σχεδιάσει έναν διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης από πίσω, ωστόσο είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή, σφιχτή ομάδα. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε τον Κουρμπέλη στο κέντρο για να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία και δημιουργήσαμε ορισμένες ευκαιρίες.

Δυστυχώς ο αντίπαλος προηγήθηκε σε μια φάση που είχαμε δείξει και δουλέψει στην προπόνηση, είχαμε πει να την προσέξουμε, τα παιδιά προσπαθούν πολύ αλλά οι επιλογές δεν είναι εύκολες. Προσπαθούμε με εσωτερικές αλλαγές να δώσουμε λύσεις, στα υπόλοιπα παιχνίδια περιμένουμε να γυρίσουν κάποιοι παίκτες για να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα.

Τα παιδιά προσπαθούν, σίγουρα δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις ή να πεις κάτι άσχημο, ξέρουν ότι έχουν αδυναμίες, στο δημιουργικό κομμάτι ας πούμε υστερούμε αρκετά. Μας λείπουν παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να ομορφύνουν το παιχνίδι μας και να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις, αυτοί είμαστε όμως, τα παιδιά προσπαθούν, δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.