ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, τιμή μου που είμαι μέλος του»

Τι δήλωσε ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Λουντ: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, τιμή μου που είμαι μέλος του»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόμπιν Λουντ:

«Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, προσπάθησαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, στο τέλος το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο και χάσαμε δύο πόντους. Είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς, πολλά έχουν συμβεί, όμως όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη μας ως ομάδα, μαζί με τον προπονητή μας, προκειμένου να κρατήσουμε ψηλά το ηθικό μας.

Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα, στους συμπαίκτες μου, μπορούμε να κάνει δύσκολα τα πράγματα για τους αντιπάλους μας και να νικήσουμε σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Πλησιάζουμε στο τέλος, όμως υπολείπονται ακόμη πέντε αγώνες και βαθμοί που μπορούμε να κερδίσουμε, όσους περισσότερους μπορούμε, υπάρχει κίνητρο και θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα όσο καλύτερα γίνονται.

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, τιμή μου που βρίσκομαι εδώ και τα δίνω όλα για τους εξαιρετικούς φιλάθλους μας. Αισθάνομαι όμορφα εδώ και χαίρομαι που παίζω σε τόσους πολλούς αγώνες, ο Παναθηναϊκός είναι σημαντικός σύλλογος, αυτό είναι το μοναδικό που μπορώ να πω για το μέλλον μου».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.