ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την πεντάδα»

Οι δηλώσεις του Χρήστου Δώνη για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και για τον στόχο του Παναθηναϊκού.

Δώνης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την πεντάδα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δώνη:

Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι η προσπάθεια είναι μεγάλη, σίγουρα θα θέλαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, να κερδίσουμε γιατί παίζουμε με μια ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους. Δεν το καταφέραμε, τουλάχιστον καταφέραμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε στα τελευταία λεπτά και συνεχίζουμε».

Για τον στόχο της πεντάδας: «Σίγουρα ήταν ντέρμπι πεντάδας, δεν απομακρύνεται ο στόχος, έχουμε κι άλλα παιχνίδια μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Όλα μπορούν να ανατραπούν, πιστεύω ότι ακόμα είμαστε μέσα στον στόχο μας».

Για την εμφάνιση και την καλή τακτική του Αστέρα: «Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω οτι πιέσαμε λίγο τον αντίπαλο, μετά το 20′ κατάφερε να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα ο Αστέρας. Στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, αδρανήσαμε κάποια στιγμή και δεχθήκαμε το γκολ. Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε, να μην το βάλουμε κάτω και να δούμε όλα τα ματς με προσοχή».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την παρουσία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού: «Είμαστε χαρούμενοι, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας βοηθάει κι όσο μπορούμε κι εμείς να τους ανταμοίβουμε».

Για τη «μάχη» της πεντάδας: «Νομίζω είναι αμφίρροπη, όλες οι ομάδες είναι στους 1-2 πόντους, όλα μπορούν να αλλάξουν και την τελευταία αγωνιστική. Θα το δούμε».

Για τον Τριανταφυλλόπουλο που ήταν συγκινημένος και αν αισθάνθηκε περίεργα που τον είχε αντίπαλο ως πρώην συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό: «Ο Κώστας ήταν πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, από μικρό παιδί, αγαπάει την ομάδα, έχει περάσει πάρα πολλά εδώ πέρα, του αξίζουν συγχαρητήρια και του εύχομαι απ’ τη μεριά μου καλή συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...