ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι μπαίνει στην πεντάδα ο Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει στη μάχη για την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Έτσι μπαίνει στην πεντάδα ο Παναθηναϊκός

Ο Μανιάς πάγωσε προσωρινά τη Λεωφόρο αλλά ο Ρόμπιν Λουντ με ωραίο γκολ ισοφάρισε στο 87ο λεπτό δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1), διατηρώντας την ομάδα σε τροχιά διεκδίκησης της πέμπτης θέσης, καθώς η ομάδα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τελευταίο πόστο της πεντάδας (Πανιώνιος) ήρθε ισόπαλη με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη (2-2).

H είσοδος στην πεντάδα αποτελεί το «πρέπει» του Παναθηναϊκού, καθώς ο σύλλογος θέλει να πάρει προσωρινά ευρωπαϊκό εισιτήριο για «ξεμπερδέψει» άμεσα με την τιμωρία που θα του επιβάλλει η UEFA (ποινή μιας σεζόν εκτός Ευρώπης) και να μην «σύρει» την ποινή του σε μια εκ των επομένων τριών σεζόν. Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν φέρει κοντά στην 5άδα την ομάδα του Ουζουνίδη, ωστόσο για να τερματίσει εκεί θα πρέπει να κάνει αρκετές υπερβάσεις.

Το τελευταίο σετ αναμετρήσεων για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα περιλαμβάνει δύο μεγάλα ντέρμπι, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ένα ματς στην έδρα του με την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, τον Ατρόμητο, μια επίσκεψη στη Νέα Σμύρνη και τέλος, η υποδοχή της Ξάνθης στην τελευταία αγωνιστική. Καταλαβαίνει κανείς ότι το επίπεδο δυσκολίας για τους «πράσινους» είναι υψηλό, ωστόσο άπαντες θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

18/3 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1/3 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 22/4 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 29/4 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 6/5 Παναθηναϊκός – Ξάνθη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.