ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ17: Παλικάρια στο ντέρμπι, έτοιμα για τίτλο!

Ισόπαλο το ντέρμπι της Κ-17 στου Ρέντη (1-1), με τους «πράσινους» να κρατούν στα χέρια τους την υπόθεση-τίτλος!

Κ17: Παλικάρια στο ντέρμπι, έτοιμα για τίτλο!

Στο χέρι του Παναθηναϊκού βρίσκεται  το πρωτάθλημα της Κ-17 στην Super League, καθώς οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και δεν έχασαν επαφή με την κορυφή.

Πλέον, στη βαθμολογία προπορεύεται ο Ολυμπιακός με 51 βαθμούς, με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί στους 49, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κάνει τον ρεπό τους στον εν λόγω γύρο, πράγμα που σημαίνει πως εάν οι «πράσινοι» συνεχίσουν από εδώ και στο εξής νικηφόρα στο πρωτάθλημα, τότε ο τίτλος θα καταλήξει στα χέρια τους.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο ντέρμπι χάρη στο πέναλτι-γκολ του Αθανασακόπουλου στο 68ο, με τον Μπουλάρι να ισοφαρίζει στο 75ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 83.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Βαγιανίδης, Παρασκευόπουλος (82’ Τσιμπόκας), Σαντικάι, Καραγιάννης, Μαυρούδης, Τζαβίδας (72’ Σαμαράς), Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης (89′ Σπίνος), Αθανασακόπουλος (84′ Ντοματάς), Ζαγαρίτης (60’ Ηλιάδης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...