ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει το τρίτο σερί… Mouncelebration!

Έχει πάρει φόρα ο Γάλλος εξτρέμ!

Θέλει το τρίτο σερί... Mouncelebration!

Αρκετά ανεβασμένος φαίνεται πως είναι ο Άντονι Μουνιέ έπειτα από την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Γάλλος εξτρέμ, με το που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε επανήλθε στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην επίθεση.

Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα, εκεί όπου ο Γάλλος άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα, για να έρθει ο Ινσούα και να «σφραγίσει» τη νίκη του Παναθηναϊκού (2-0). Έπειτα, σειρά πήρε το ντέρμπι του Φαλήρου, με τον Μουνιέ να μπαίνει ως αλλαγή και να θέτει… προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού, σκοράροντας από την άσπρη βούλα για το τελικό 1-1.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής διάγει περίοδο φόρμας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης κοιτά να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό το έπακρο, έχοντας τον Μουνιέ στην ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον Αστέρα, με τον Γάλλο να παίρνει ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Χρήστο Δώνη. Ο Εβρίτης τεχνικός ποντάρει αρκετά στον εν λόγω ποδοσφαιριστή λόγω των τελευταίων εμφανίσεών του αλλά και της ρέντας του στο σκοράρισμα.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ουζουνίδης, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και οι συμπαίκτες του, περιμένουν άλλη μια θετική εμφάνιση από τον Μουνιέ στο σημερινό ματς με τον Αστέρα και ει δυνατόν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν όλοι μαζί, με τον χαρακτηριστικό τρόπο (Mouncelebration) το τρίτο συνεχόμενο γκολ του Γάλλου στο πρωτάθλημα.

Συνολικά, ο Μουνιέ μετρά 18 συμμετοχές με την «πράσινη» φανέλα, έχοντας απολογισμό δύο τερμάτων στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο Ελλάδος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...