ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τζανδάρης: «Κάποιος θα έρθει να επενδύσει στην ομάδα…»

Αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού ο Φάνης Τζανδάρης.

Τζανδάρης: «Κάποιος θα έρθει να επενδύσει στην ομάδα...»

Ο Έλληνας μέσος του Παναθηναϊκού παραχώρησε δηλώσεις για την εκπομπή «Γκολ χωρίς Σύνορα» του ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση για τον Παναθηναϊκό.

«Είναι τιμή να αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ανταποδώσω στην ομάδα την αγάπη και την εμπιστοσύνη. Μας πίκρανε ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, θα σωθεί η χρονιά με την πέμπτη θέση. Υπάρχει πάθος για διάκριση στην ομάδα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο, είναι δύσκολο το ματς με τον Αστέρα. Είμαι σίγουρος πως κάποιος θα έρθει για να επενδύσει στην ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζανδάρης στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...