ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η συγκινητική ατάκα του Τριανταφυλλόπουλου στον Λουντ για τη Λεωφόρο

Η συγκινητική επιστροφή του «Τριάντα» στη Λεωφόρο και η χαρακτηριστική παραίνεσή του προς τον Ρόμπιν Λουντ.

Η συγκινητική ατάκα του Τριανταφυλλόπουλου στον Λουντ για τη Λεωφόρο

Ιδιαίτερο ήταν το χθεσινό ματς στη Λεωφόρο για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, με τον δυναμικό στόπερ να επιστρέφει στο γήπεδο όπου… ανδρώθηκε, καταγράφοντας τριψήφιο αριθμό συμμετοχών με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η φόρτιση που ένιωσε ο Έλληνας στόπερ, τόσο πριν από τη σέντρα, όσο και μετά τη λήξη ήταν μεγάλη, με τους οπαδούς να του επιφυλάσσουν ζεστό χειροκρότημα, μη λησμονώντας την προσφορά του. Εντύπωση πάντως προκαλεί η ατάκα του «Τριάντα» προς τον Ρόμπιν Λουντ:

«Ρόμπιν, εδώ είναι το σπίτι μου. Κοίτα να το προσέχεις», ανέφερε ο Τριανταφυλλόπουλος στον Φινλανδό μέσο, αποδεικνύοντας ότι τα αισθήματά του παραμένουν «πράσινα».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.126 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.