ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η παραδοχή του Ουζουνίδη για τη φάση του γκολ της Τρίπολης

Μια... γνωστή φάση για τον Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του.

Η παραδοχή του Ουζουνίδη για τη φάση του γκολ της Τρίπολης

Στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης της Λεωφόρου, ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε τρόπο ν’ ανοίξει το σκορ και να φέρει… προσωρινή παγωμάρα στο «Απ. Νικολαΐδης», όταν σε γρήγορο transition ο Γιαννούλης βρήκε με σέντρα τον Μανιά και εκείνος με τη σειρά του νίκησε με κεφαλιά τον Διούδη.

Μετά τη λήξη του ματς, το οποίο με το γκολ του Λουντ ολοκληρώθηκε ισόπαλο (1-1), ο Μαρίνος Ουζουνίδης τοποθετήθηκε στην συνέντευξη Τύπου για το γκολ του Αστέρα, τονίζοντας ότι η εν λόγω φάση είχε δουλευτεί αρκετά στην προπόνηση την περασμένη εβδομάδα, ούτως ώστε ο Παναθηναϊκός να την αντιμετωπίσει, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη στον αγωνιστικό χώρο.

«Δυστυχώς ο αντίπαλος προηγήθηκε σε μια φάση που είχαμε δείξει και δουλέψει στην προπόνηση, είχαμε πει να την προσέξουμε, τα παιδιά προσπαθούν πολύ αλλά οι επιλογές δεν είναι εύκολες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ουζουνίδης για το γκολ του Μανιά.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...