ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Η απόρρητη συνταγή της Coca-Cola: Πού βρίσκεται κρυμμένο το πιο ακριβό μυστικό του κόσμου

Όταν το μάρκετινγκ αποδεικνύεται πιο εθιστικό από τη γεύση...

Η απόρρητη συνταγή της Coca-Cola: Πού βρίσκεται κρυμμένο το πιο ακριβό μυστικό του κόσμου

Αν ρωτήσεις έναν αναλυτή μάρκετινγκ ποιο είναι το μεγαλύτερο εμπορικό φαινόμενο όλων των εποχών, η απάντηση είναι πολύ εύκολη. Αν ωστόσο κληθεί να υποδείξει τι είναι αυτό που έχει αναδείξει σε τέτοιο την Coca-Cola, η επιστήμη θα… σηκώσει τα χέρια ψηλά. Το δίλημμα για το αν είναι η εθιστική συνταγή της, ή ο μύθος που την περιβάλλει ως μυστική, παραμένει αναπάντητο. Η γευστική καινοτομία του προϊόντος είναι η μία όψη του νομίσματος. Η αναγωγή του στο «διασημότερο μυστικό» της βιομηχανίας το δαιμόνιο επιχειρηματικό τρικ, που συνέθεσε το πιο ισχυρό brand της παγκόσμιας αγοράς.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.