ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οπαδοί σε Μουνιέ: «Βάλτο εκεί ρε παικταρά να τρελαθούμε…» (pic)

Το μήνυμα του Άντονι Μουνιέ και οι αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Οπαδοί σε Μουνιέ: «Βάλτο εκεί ρε παικταρά να τρελαθούμε...» (pic)

Ο Άντονι Μουνιέ ανέβασε στο instagram φωτογραφία από τη φάση η οποία λίγο έλειψε να τον βάλει υποψήφιο για το γκολ της σεζόν, όταν το ψαλιδάκι που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γάλλος ανέφερε: «Όχι και το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα… +1 βαθμός ο οποίος θα είναι χρήσιμος στο τέλος», με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να σχολιάζουν την ανάρτησή του, με την μεγάλη του ευκαιρία να βρίσκεται στο προσκήνιο.

«Βάλτο εκεί ρε παικταρά να τρελαθούμε», «Παραλίγο να βάλεις το γκολ της σεζόν, προχώρα έτσι Άντονι», «Τι ευκαιρία ήταν αυτή, παραλίγο…», «Φοβερή εκτέλεση, αλλά ήσουν άτυχος. Θα το πετύχεις κάποια στιγμή…», ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Anthony Mounier (@anthony_mounier)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.