Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η απόφαση διακοπής θίγει όλες τις ομάδες – Ευνοημένος της κυβέρνησης ο Σαββίδης

Παναθηναϊκός: Η απόφαση διακοπής θίγει όλες τις ομάδες – Ευνοημένος της κυβέρνησης ο Σαββίδης

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος και αποκαλεί ευνοημένο της κυβέρνησης τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση διά του αρμόδιου υφυπουργού, είναι δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος, που ουσιαστικά δίνει ‘’συγχωροχάρτι’’ σε όσα απρεπή και έξω από κάθε ηθική έγιναν για πολλοστή φορά από συγκεκριμένο ευνοημένο από την κυβέρνηση μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η απόφαση αυτή, θίγει όλες τις άλλες ομάδες που δεν προκάλεσαν ή δεν μετείχαν στα έκτροπα και διαλύει το πρωτάθλημα, που με τις ενέργειες πολλών αναζητούσε μία νέα ισορροπία.

Ταυτόχρονα ζημιώνει ανεπανόρθωτα και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια εκείνων των ομάδων που επιχειρούν με έντιμο και νόμιμο τρόπο, όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διατηρηθούν εντός των πλαισίων που ορίζουν οι κανονισμοί των διεθνών και εγχώριων οργάνων ποδοσφαίρου, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version