ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Από εδώ και πέρα όλα τα ματς είναι κρίσιμα»

Το νέο blog του Κωνσταντίνου Μήτογλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Μήτογλου: «Από εδώ και πέρα όλα τα ματς είναι κρίσιμα»

Αναλυτικά:

Στον αγώνα με τον Πανιώνιο επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις. Με εξαίρεση ένα διάστημα στο πρώτο δεκάλεπτο, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας και φτάσαμε σε μια εύκολη επικράτηση, παίζοντας και ωραίο μπάσκετ. Αντιμετωπίσαμε τον αγώνα με σοβαρότητα, κάτι που όπως είχα πει στην προηγούμενη επικοινωνία μας, συνηθίζουμε στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτή τη φορά εκτός από το επιθετικό κομμάτι είχαμε καλή παρουσία και στην άμυνα. Επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να πετύχει μόλις 53 πόντους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα αυτόν. Αισθάνθηκα ότι ευχαριστήσαμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ακολουθεί ακόμη ένα εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Κύμη, αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ομάδα που μετά τον μεταξύ μας αγώνα στον πρώτο γύρο είχε ανοδική πορεία, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία και να κοιτάζει πλέον ψηλότερα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Αν κάνουμε ό,τι και με τον Πανιώνιο δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά τον αγώνα με την Κύμη ακολουθεί εκείνος με την Μάλαγα για την Ευρωλίγκα. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και από εδώ και πέρα όλες οι αναμετρήσεις είναι κρίσιμες. Θα είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...