ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θύρα 13: «Κύριοι της ΠΑΕ είστε ανύπαρκτοι και εξυπηρετείτε τα συμμορίτικα συμφέροντά σας»

Η Θύρα 13 με επίσημη ανακοίνωση στρέφεται κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τις δύο πρόσφατες ανακοινώσεις για τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Θύρα 13: «Κύριοι της ΠΑΕ είστε ανύπαρκτοι και εξυπηρετείτε τα συμμορίτικα συμφέροντά σας»

Αναλυτικά

«Με αφορμή τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σαν Θύρα 13 παίρνουμε απόσταση από αυτές και τονίζουμε σε μεγαλομετόχους, προέδρους, αντιπροέδρους και οποιονδήποτε μπροστινό, πισινό, πλάγιο ή κάθετο, πως δεν αναγνωρίζουμε καμμία τοποθέτησή τους και δεν παίρνουμε μέρος στα μικροπολιτικά τους παιχνίδια.

Κύριοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είστε εντελώς ανύπαρκτοι για εμάς, τόσο εσείς όσο και οι αντιπολιτευτικές σας απόψεις….. είστε αστείοι όταν στις ανακοινώσεις σας μιλάτε για κανονισμούς και νομιμότητα, την ίδια στιγμή που εσείς αδυνατείτε να είστε νομότυποι στις υποχρεώσεις σας και υποθηκεύετε το ευρωπαϊκό (μήπως και το ελληνικό;;;) μέλλον του Συλλόγου μας…… είστε υποκριτές και βέβηλοι όταν δείχνετε τέτοια πρεμούρα να πάρετε θέση για την ποινή του μΠΑΟΚ- προλαβαίνοντας ακόμα και την παε Θρήνος- ώστε να χαϊδέψετε τα αυτιά του χοντρού φίλου σας και να εξυπηρετήσετε τα συμμορίτικα συμφέροντά σας…..τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ (και οχι την εταιρεια που γραφετε στις δικες σας ανακοινωσεις), όμως, ξέρετε να τον αφήνετε έρμαιο στο έλεος του κάθε χωριού, στις ορέξεις του κάθε διαιτητάκου, στην χλεύη του κάθε τροφαντού υπεύθυνου επικοινωνίας και της κάθε κλώσσας….. ΩΣ ΕΔΩ….… Διαπράξατε ύβρη κατά του ποδοσφαιρικού τμήματος και ως εκ τούτου, η Νέμεσις είναι μονόδρομος για εμάς.

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ……. ΧΘΕΣ!!!!!!

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υ.Γ.1 ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ είσαι ό,τι πιο περήφανο και Παναθηναϊκό έχει απομείνει

Υ.Γ.2 Ιβάν ο γα-βρωμερός, του κώλου ο λαός, πρότυπό σας ο ολυμπιακός…..».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...