ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πόλεμος: Όλοι οι οπαδοί κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει από τον κόσμο της ομάδας.

Πόλεμος: Όλοι οι οπαδοί κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ως γνωστόν, οι “πράσινοι” τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρει θέση, επισήμως, με ανακοινώσεις τους για όλα όσα συμβαίνουν. Θέσεις που δεν αφορούν την ομάδα, αλλά τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Δεν υπάρχει καμία άμεση σχέση όλων αυτών με τον Παναθηναϊκό. Η μοναδική “σύνδεση” που μπορεί να γίνει είναι το γεγονός ότι πέρυσι στο περιστατικό με τον Ιβιτς, το “τριφύλλι” τιμωρήθηκε βαριά, κάτι που δεν έγινε με τον δικέφαλο του βορρά για τα θλιβερά γεγονότα στο ματς με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν άρχισε ποτέ.

Οι θέσεις της ΠΑΕ, που εδώ και καιρό ήταν… εξαφανισμένη στα πραγματικά προβλήματα της ομάδας, μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν από τον κόσμο. Εναν κόσμο που βλέπει την ομάδα να έχει τα χίλια μύρια προβλήματα και παράλληλα παρακολουθεί ένα θέατρο του παραλόγου. Ετσι, λοιπόν, πρώτα η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωσή της (μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ) στρέφεται κατά της ΠΑΕ και του Γιάννη Αλαφούζου. Μεταξύ άλλων, αναφέρει: “Στον κύριο Αλαφούζο, ο οποίος επικαλείται τη νομιμότητα (!!!), του υπενθυμίζουμε να εξοφλήσει τους απλήρωτους υπαλλήλους των 800€, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας καθώς και το δημόσιο ώστε να εξασφαλίσει την άδεια για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στη SUPER LEAGUE της επόμενης σεζόν και να εγκαταλείψει τα σχέδια του να τον μετατρέψει σε παράρτημα, υποστηρίζοντας αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν ότι μπορούσαν για να τον καταστρέψουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων”.

Ακολούθησε η ανακοίνωση της Θύρας 13 (μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ). 

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.461 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του “τριφυλλιού” είναι κάθετα αντίθετοι με τα όσα κάνει και τονίζει η ΠΑΕ. Χαρακτηριστικά, αναφέρουν: “Με αφορμή τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σαν Θύρα 13 παίρνουμε απόσταση από αυτές και τονίζουμε σε μεγαλομετόχους, προέδρους, αντιπροέδρους και οποιονδήποτε μπροστινό, πισινό, πλάγιο ή κάθετο, πως δεν αναγνωρίζουμε καμμία τοποθέτησή τους και δεν παίρνουμε μέρος στα μικροπολιτικά τους παιχνίδια”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...