ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ραγδαίες εξελίξεις – Εκτάκτως τώρα ο Βασιλειάδης στο Μαξίμου

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντάται με τον Πρωθυπουργό προκειμένου να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα της Super League

Ραγδαίες εξελίξεις - Εκτάκτως τώρα ο Βασιλειάδης στο Μαξίμου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έκτακτη σύσκεψη μεταξύ του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και άλλων κυβερνητικών στελεχών μετά το σκηνικό της ντροπής που εκτυλίχθηκε στο γήπεδο της Τούμπας.

Δεδομένου ότι από τα μεσάνυχτα το Υφυπουργείο Αθλητισμού διέρρευσε την πρόθεση περί διακοπής του πρωταθλήματος, όλοι είναι εν αναμονή των ανακοινώσεων προκειμένου να μάθουμε αν η διακοπή είναι προσωρινή ή επ αόριστον.

Δεδομένου ότι στις 23 Μαρτίου υπάρχει το φιλικό της Εθνικής (άρα δεν υπάρχει και πρωτάθλημα) θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα έχουμε πρωτάθλημα και το επόμενο Σαββατοκύριακο (17-18 Μαρτίου) προκειμένου να υπάρχει χρόνος για να παρθούν πιο ψύχραιμα οι αποφάσεις.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειώσουμε επίσης ότι το μεσημέρι ο κ. Βασιλειάδης το μεσημέρι αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ.Γραμμένο, αλλά και με τους ανθρώπους της UEFA που έχουν την εποπτεία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...