ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιατί ο Παναθηναϊκός δίνει δύο ματς μέσα σε 48 ώρες

Ποιος ο λόγος για τις back-to-back αναμετρήσεις του εξάστερου στην Basket League.

Γιατί ο Παναθηναϊκός δίνει δύο ματς μέσα σε 48 ώρες

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε και επικράτησε του Πανιωνίου με 97-53 στο ΟΑΚΑ και σημείωσε την 18η νίκη του στην Basket League. Σε λιγότερο από 48ώρες, η ομάδα του Πασκουάλ επιστρέφει στο παρκέ του κλειστού, για να αντιμετωπίσει την Κύμη (18:00) στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 19ης η οποία θα συνεχιστεί το επικείμενο Σαββατοκύριακο.

Ποιος ήταν ο λόγος για τη μεταφορά του ματς που αφορούσε τους «πράσινους» μεσοβδόμαδα, μόλις δύο ημέρες μετά το προηγούμενό τους στην Basket League; Η απάντηση έχει να κάνει με την Euroleague και το απαιτητικό πρόγραμμα της τρέχουσας, αλλά και της ερχόμενης εβδομάδας.

Θεωρήθηκε προτιμότερο το να διεξαχθεί σήμερα η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού για την 19η αγωνιστική, καθώς έπεται το παιχνίδι με τη Μάλαγα (Παρασκευή 16/3) για την Euroleague, ενώ ακολουθεί διαβολοβδομάδα στην διοργάνωση, με τους «πράσινους» να υποδέχονται την προσεχή Τρίτη τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ την Πέμπτη ταξιδεύουν στο Τελ Αβίβ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.