ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ενοχλήσεις ο Κουρμπέλης, ατομικό για Μυστακίδη – Ινσούα

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν ακολούθησε το πλήρες πρόγραμμα προπόνησης. Ατομικό για δύο και βάρος στις ασκήσεις τακτικής.

Ενοχλήσεις ο Κουρμπέλης, ατομικό για Μυστακίδη - Ινσούα

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να ακολουθεί θεραπεία και να συμμετέχει μόνο στις ασκήσεις στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, με την κατάστασή του να μην ανησυχεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Πλην του Κουρμπέλη, θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος ανεβάζει στροφές και αναμένεται να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και ο Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να δώσει βάρος στην τακτική, πραγματοποιώντας ασκήσεις αλλά και παιχνίδι, ενώ παράλληλα οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιδόθηκαν σε ασκήσεις δύναμης αλλά και μεταβιβάσεων μετά από την καθιερωμένη προθέρμανση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το επόμενο ραντεβού για τους «πράσινους» έχει οριστεί για το απόγευμα της Τετάρτης, στις 17:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...