ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χάλασε η μεταγραφή του Μπουρούση

Δεν επιστρέφει στην Ευρώπη ο Γιάννης Μπουρούσης.

Χάλασε η μεταγραφή του Μπουρούση

Ο Ελληνας σέντερ ήταν σε συζητήσεις με τη Μάλαγα και μάλιστα οι δυο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία. Τελικά, η μεταγραφή του διεθνούς άσου στην ισπανική ομάδα δε θα πραγματοποιηθεί ποτέ.

Το κυριότερο πρόβλημα που παρουσιάστηκε, είναι το υψηλό κασέ του 34χρονου, ο οποίος έχει και άλλες προτάσεις από Ευρώπη, κάτι που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των συζητήσεων των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τα όσα λένε στην Ισπανία, η Μάλαγα δεν ήταν, τελικά, διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό που ήθελε ο Μπουρούσης.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...