ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έφυγε» ο πατέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου

Θερμά συλλυπητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και την οικογένειά του.

«Έφυγε» ο πατέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου

Πένθος στην οικογένεια του Γιάννη Σφαιρόπουλου καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, σε ηλικία 83 ετών.

Ο Σάββας ήταν επιστήμονας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς και απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σύσσωμη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή μας Γιάννη Σφαιρόπουλου για το θάνατο του αγαπημένου τους πατέρα και παππού, Σάββα Σφαιρόπουλου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.245 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο επιστήμονας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς απεβίωσε το πρωί της Τρίτης, 13 Μαρτίου 2018, σε ηλικία 83 ετών

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...