ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: “Θα δούμε για Γκιστ”

Για τη νίκη επί της Κύμης, αλλά και τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ, μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Πασκουάλ:

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

 «Ενδιαφέρον παιχνίδι για να πούμε αρκετά πράγματα. Αρχικά παίξαμε με μεγάλη ένταση, αλλά στη συνέχεια χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Ο αντίπαλος μείωσε, μας έβαλε δύσκολα και χρειάστηκε να δουλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε. Κάτι που καταφέραμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Κύμη έχει πολύ καλή ομάδα παίζει πολύ καλά όλη τη σεζόν. Θέλω να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στον κόουτς των αντιπάλων με την εθνική ομάδα».

Για το αν σκέφτονταν οι παίκτες του τη Μάλαγα και η Κύμη μείωσε τη διαφορά:

«Είναι ανθρώπινο αυτό. Πολλές φορές κερδίζεις 20 πόντους και μετά δεν έχει την ίδια συγκέντρωση. Μπορεί να συμβεί και μπορεί να το πληρώσεις. Είχαμε βάλει στόχο να κάνουμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο αμυντικά, το καταφέραμε αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη».

Για τον Τζέιμς Γκιστ: «Ο Γκιστ νιώθει κάποιες ενοχλήσεις, θα κάνει κάποιες εξετάσεις και θα δούμε ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...