ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγή πλάνων και προβληματισμός για Ουζουνίδη

Πως υποδέχθηκε την είδηση της διακοπής του πρωταθλήματος ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αλλαγή πλάνων και προβληματισμός για Ουζουνίδη

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι γεγονός, μετά από όσα συνέβησαν στην Τούμπα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να υποδέχεται την απόφαση αυτή με προβληματισμό, καθώς ήρθε σε ένα χρονικό σημείο όπου η ομάδα έδειχνε να βρίσκει τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο.

Η απόφαση για την διακοπή μετατρέπει τα πλάνα του Εβρίτη τεχνικού, ο οποίος από σήμερα θα δώσει εντολή στους παίκτες του ν’ αφήσουν το «πόδι» από το «γκάζι» στις προπονήσεις, καθώς δεν υπάρχουν άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, στο μυαλό του Ουζουνίδη είναι η διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης. Σκέψη η οποία αναμένεται να εκτελεστεί άμεσα, ώστε να μη χαθεί ο αγωνιστικός ρυθμός που είχε αποκτήσει το ρόστερ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.064 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, η τελευταία εξέλιξη αναφορικά με το πρωτάθλημα έχει και θετικό αντίκτυπο στον Παναθηναϊκό καθώς οι Λουτσιάνο και Μυστακίδης αναμένεται να βρουν χρόνο για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να παρουσιαστούν έτοιμοι, όταν βέβαια αποφασιστεί η επανέναρξη της διοργάνωσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.