ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτά είναι τα δεδομένα για Νταμπίζα και Παναθηναϊκό

Η κίνηση έγινε, ωστόσο η απάντηση δεν θα έρθει άμεσα από τον 44χρονο.

Αυτά είναι τα δεδομένα για Νταμπίζα και Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή, μια θέση που έμεινε κενή έπειτα από την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, με τον Νίκο Νταμπίζα να προβάλλει ως το απόλυτο φαβορί για την κάλυψη του πόστου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει έρθει σε επαφή με τον 44χρονο, προτείνοντάς του την επιστροφή του σε μια θέση απ’ όπου είχε συντελέσει στην επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων στην πρώτη του θητεία, ωστόσο ο ίδιος ο Νταμπίζας κρατά σε αναμονή την πρόταση και δεν προτίθεται να απαντήσει άμεσα.

Η αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με την επόμενη ημέρα του συλλόγου, το ζήτημα της αδειοδότησης αλλά και οι αλλαγές που επιχειρούνται σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς φέρεται να απασχολούν ιδιαιτέρως τον Νταμπίζα, ο οποίος επεξεργάζεται μεν την πρόταση, ωστόσο δεν πρόκειται να απαντήσει προτού φανεί η εξέλιξη των πραγμάτων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.836 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.