ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στην Κυψέλη «μετακομίζει» ο Παναθηναϊκός

Αλλαγή έδρας για την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Στην Κυψέλη «μετακομίζει» ο Παναθηναϊκός

Οι υπεύθυνοι της ομάδας αποφάσισαν να δώσουν το εντός έδρας παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου για την 21η αγωνιστική της Volleyleague την Κυριακή στις 17:00 το απόγευμα (κοινή ώρα έναρξης όλων των αγώνων) στο κλειστό της Κυψέλης.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη που δίνει η ομάδα για σωτηρία και φυσικά για πιο… καυτή έδρα!

Ο Παναθηναϊκός, με δύο αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν πρώτα τον Φοίνικα Σύρου και μετά τον Ολυμπιακό στο Ρέντη.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.