ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμη συνάντηση για την αδειοδότηση

To ραντεβού με τον... σχολαστικό υπεύθυνο για την αδειοδότηση, οι δυσκολίες που υπάρχουν και οι προσπάθειες Αλαφούζου - συνεργατών.

Κρίσιμη συνάντηση για την αδειοδότηση

Το ζήτημα που απασχολεί άπαντες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι εκείνο της λήψης άδειας για την συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League, μια διαδικασία που περνά μέσα από την έγκριση του τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Οι «πράσινοι» αναμένεται να πραγματοποιήσουν άμεσα συνάντηση με τον επικεφαλής του τμήματος, Γιώργο Δημητρίου, ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα και οι ελλείψεις που υπάρχουν στον «πράσινο» φάκελο και το τι πρέπει να συμβεί ώστε να διευθετηθούν.

Το μεγαλύτερο «αγκάθι» για τον Παναθηναϊκό είναι οι τρέχουσες οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές, με το «τριφύλλι» να ψάχνει 2.5 εκατ. ευρώ ώστε να τις τακτοποιήσει και να προχωρήσει χωρίς προβλήματα προς την κατάθεση του φακέλου στα τέλη του μήνα. Το γεγονός αυτό έχει τονιστεί από τον κ. Δημητρίου, ο οποίος είναι άκρως τυπικός ως προς τις προϋποθέσεις για την αδειοδότηση, κάτι που γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του αναζητούν τρόπο, ερχόμενοι σε επαφή με τις υπόλοιπες ομάδες της λίγκας, ώστε να επιτευχθεί η μετατροπή των ποινών που υπάρχουν σε περίπτωση μη εξασφάλισης άδειας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.