Πριν από λίγες εβδομάδες οριστικοποιήθηκε το τέλος της κεντρικής διαχείρισης στα τηλεοπτικά της Super League, γεγονός που ανάγκασε όλες τις ομάδες της λίγκας, όπως και τον Παναθηναϊκό, να διαπραγματευτούν ξεχωριστά με τα ενδιαφερόμενα τηλεοπτικά δίκτυα για την εξασφάλιση του πακέτου των αναμετρήσεών τους για την επόμενη σεζόν του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε κλίμα διαπραγματεύσεων και θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό μια συμφωνία, με το μεγαλύτερο δυνατό αντίτιμο. Παράλληλα, ο σύλλογος επιθυμεί, εφ’ όσον οριστικοποιηθεί το δίκτυο που θ’ αναλάβει την κάλυψη των αναμετρήσεων των «πρασίνων», να μπει άμεσα στο ταμείο κάποιο ποσό, ώστε να υπάρξει βοήθεια στο θέμα της αδειοδότησης, όπου απαιτούνται χρήματα για να καλυφθούν τρέχουσες υποχρεώσεις και να παρουσιαστεί ένας πλήρης φάκελος στην Επιτροπή.

;Όσο για τα δίκτυα με τα οποία διαπραγματεύονται οι «πράσινοι»: Τις προηγούμενες ημέρες, το «τριφύλλι» είχε πραγματοποιήσει επαφή με τον ΟΤΕ, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Πράσινη», ο σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Nova.