ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία για τα τηλεοπτικά στον Παναθηναϊκό

Προχωράνε οι διαπραγματεύσεις για την τηλεοπτική «στέγη» του Παναθηναϊκού. Ποιο δίκτυο έχει το προβάδισμα και γιατί βιάζονται στο «τριφύλλι».

Πριν από λίγες εβδομάδες οριστικοποιήθηκε το τέλος της κεντρικής διαχείρισης στα τηλεοπτικά της Super League, γεγονός που ανάγκασε όλες τις ομάδες της λίγκας, όπως και τον Παναθηναϊκό, να διαπραγματευτούν ξεχωριστά με τα ενδιαφερόμενα τηλεοπτικά δίκτυα για την εξασφάλιση του πακέτου των αναμετρήσεών τους για την επόμενη σεζόν του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ
Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε κλίμα διαπραγματεύσεων και θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό μια συμφωνία, με το μεγαλύτερο δυνατό αντίτιμο. Παράλληλα, ο σύλλογος επιθυμεί, εφ’ όσον οριστικοποιηθεί το δίκτυο που θ’ αναλάβει την κάλυψη των αναμετρήσεων των «πρασίνων», να μπει άμεσα στο ταμείο κάποιο ποσό, ώστε να υπάρξει βοήθεια στο θέμα της αδειοδότησης, όπου απαιτούνται χρήματα για να καλυφθούν τρέχουσες υποχρεώσεις και να παρουσιαστεί ένας πλήρης φάκελος στην Επιτροπή.

;Όσο για τα δίκτυα με τα οποία διαπραγματεύονται οι «πράσινοι»: Τις προηγούμενες ημέρες, το «τριφύλλι» είχε πραγματοποιήσει επαφή με τον ΟΤΕ, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Πράσινη», ο σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Nova.

Τελικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πάει στον Ολυμπιακό…
Τελικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πάει στον Ολυμπιακό… 4.674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close