ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα «σχοινιά» ο Παναθηναϊκός με Βέμερ, ορατός ο κίνδυνος του -3

Οι λόγοι για τους οποίους η υπόθεση του Γερμανού είναι η δυσκολότερη μεταξύ των τεσσάρων που εκδικάζονται σήμερα.

Στα «σχοινιά» ο Παναθηναϊκός με Βέμερ, ορατός ο κίνδυνος του -3

Άλλη μια ημέρα άγχους και αγωνίας για τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα παρουσιαστεί σήμερα -για ακόμη μια φορά- στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ με αφορμή την εκδίκαση των υποθέσεων των Γενς Βέμερ, Σεμπάστιαν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ και Μίκαελ Εσιέν.

Οι τέσσερις υποθέσεις προκαλούν «πονοκέφαλο» στην ΠΑΕ που αναζητά τρόπους ώστε να έρθει σε συμβιβασμό με τους αντίδικους και να πάρει εκ νέου ανάσα, ωστόσο η προθεσμία για την καταβολή ενός τυπικού φακέλου για να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση προκαλεί πρόσθετη πίεση.

Από την προαναφερόμενη τετράδα, δυσκολότερη είναι η υπόθεση του Γενς Βέμερ ο οποίος δεν κάνει πίσω στα αιτήματά του, «στριμώχνοντας» ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και συμφωνήθηκε πως η σημερινή θα είναι η τελευταία φορά που οι δύο πλευρές θα προσέλθουν στα δικαστήρια, με την υπόθεση να μην παίρνει αναβολή.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 138.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βέμερ ζητά το ποσό των 530.000 ευρώ και για να προκύψει συμβιβασμός θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να καταβάλει ένα μεγάλο ποσό από το συνολικό χρέος, κάτι που δεν διαφαίνεται για την ώρα. Το γεγονός αυτό αυξάνει τον κίνδυνο να βρεθεί ο σύλλογος προ αποφάσεως για αφαίρεση βαθμών.

Αντίθετα, τα μηνύματα που έρχονται από την πλευρά των Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ είναι πιο ενθαρρυντικά σε σχέση με τον Βέμερ και παίζει ακόμη και το σενάριο εξασφάλισης νέας αναβολής.

ΣΧΟΛΙΑ