Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναγκάζεται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, έπειτα από τη γνωστοποίηση της απόφασης περί της διακοπής του πρωταθλήματος, μετά από όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Το γεγονός αυτό τροποποιεί το πρόγραμμα του «τριφυλλιού», τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε προπονητικό επίπεδο, με τον Εβρίτη τεχνικό και τους συνεργάτες του να καταστρώνουν το πλάνο τους για την διατήρηση του ρόστερ σε αγωνιστικό ρυθμό.

Η έλλειψη επίσημων αναμετρήσεων στο προσεχές διάστημα οδηγεί τον Ουζουνίδη στην αύξηση της έντασης των προπονήσεων που λαμβάνουν χώρα στο Κορωπί, ούτως ώστε, όταν οι παίκτες του κληθούν να ξαναμπούν στον αγωνιστικό χώρο να έχουν διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα τη φυσική τους κατάσταση.

Παράλληλα, στο μυαλό του Ουζουνίδη υπάρχει και η διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης, για «ξεμούδιασμα» του ρόστερ και συντήρηση του αγωνιστικού ρυθμού τους. Σύμφωνα με την «Πράσινη», το «τριφύλλι» αναζητά αντίπαλο για φιλικό ματς, το οποίο όμως δύσκολα θα οριστεί την τρέχουσα εβδομάδα, με τις ενδείξεις να αφορούν την επόμενη, λόγω της αύξησης του φόρτου προπόνησης,