Εκδικάστηκε η υπόθεση του Γενς Βέμερ, με την έδρα να απορρίπτει το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή, με την απόφαση να βγαίνει σε διάστημα εντός μιας εβδομάδας. Οδεύει ολοταχώς προς το -3 το «τριφύλλι» το οποίο για να «σβήσει» την ποινή θα πρέπει να καταβάλει στον Γερμανό ένα ποσό πάνω από 500.000 ευρώ σε διάστημα τριών ημερών έπειτα από το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει μετά την επιβολή της ποινής.

Οι «πράσινοι» δια μέσω του Βασίλη Κωνσταντίνου ζήτησαν νέα αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι αυτή η συνθήκη διαφοροποιεί τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, το τριφύλλι αιτήθηκε αναβολή είκοσι ημερών, με τον κ. Κωνσταντίνου να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Δεν μπορεί ένας παίκτης που έχει κάτσει σε συμβόλαιο του να απαιτεί χρήματα χωρίς να έρχεται σε επικοινωνία. Να βρούμε τον Βέμερ που δεν μας τον παρουσιάζουν. Είναι εξαφανισμένος και θέλει να ρίξει τον Παναθηναϊκό».

 Από την άλλη μεριά, ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρης Ατλαματζόγλου, ότι η διακοπή ευνοεί τον Παναθηναϊκό καθώς ακόμη κι αν επιβληθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών, τονίζοντας ότι οι δυο πλευρές είχαν υπογράψει σύμφωνο μη αναβολής της υπόθεσης. Μάλιστα ο κ. Ατλαματζόγλου είπε χαρακτηριστικά ότι: «Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό, έχω κι άλλες δουλειές».

Η έδρα απέρριψε το αίτημα αναβολής και στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να αναφέρει: «Όλες οι ομάδες χρωστάνε, τι σημαίνει, ότι θα διαλυθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο;»