ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίνδυνος και από Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ – Εκδικάστηκαν οι υποθέσεις τους

Δεν «πέρασε» το αίτημα αναβολής του Παναθηναϊκού, με τις υποθέσεις των τριών ποδοσφαιριστών να εκδικάζονται και η απόφαση να βγαίνει στο επόμενο διάστημα. Αισιοδοξία για εύρεση εξωδικαστικής λύσης από το «τριφύλλι».

Κίνδυνος και από Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ - Εκδικάστηκαν οι υποθέσεις τους

Εκδικάστηκαν και οι υποθέσεις των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ με την έδρα να μην δέχεται το αίτημα αναβολής που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, με την απόφαση να ανακοινώνεται εντός εβδομάδας. Αισιοδοξία στους «πράσινους» για εύρεση εξωδικαστικής λύσης με την πλευρά των τριών πρώην ποδοσφαιριστών τους, σε αντίθεση με την υπόθεση Βέμερ.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε νέα αναβολή στην υπόθεση λόγω των οικονομικών δυσκολιών αλλά και των όσων συμβαίνουν και οδήγησαν στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Η δικηγόρος των τριών ποδοσφαιριστών, Άσπα Σουλούκου, ανέφερε ότι Παναθηναϊκός και Λέτο έχουν προβεί σε πέντε διακανονισμούς για οφειλές που χρονολογούνται από το 2013,  στην περίπτωση του Εσιέν έχει διακανονιστεί δύο φορές η υπόθεση από το 2015, ενώ για τον Τοτσέ τόνισε ότι υπάρχουν χρωστούμενα από το 2011.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.552 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εκπρόσωπος των τριών ποδοσφαιριστών τόνισε ότι εξαντλείται η υπομονή της ιδίας και των ποδοσφαιριστών, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πως θα δείξουμε καλή προαίρεση; Δεν έχουν καμία σχέση όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις συγκεκριμένες υποθέσεις», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αν δοθεί και σήμερα αναβολή θα ματαιωθούν οι απαιτήσεις μας γιατί ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μην πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Βασίλης Κωνσταντίνου προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο Παναθηναϊκός ζητά αναβολή λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο πρωτάθλημα. «Τα πράγματα είναι σοβαρά γιατί καμία ομάδα δεν γνωρίζει το πόσο θα κρατήσει η διακοπή. Να ξέρετε ότι θα έχουμε απώλειες εσόδων λόγω της κατάστασης αυτής», συμπληρώνοντας στη συνέχεια: «Δεν είναι ότι ζητάμε κούρεμα των οφειλών, αυτό φαίνεται από τις προκαταβολές που δίνουμε. Απλά είναι δύσκολο για εμάς να αποπληρώσουμε τόσο γρήγορα τα ποσά. Θέλουμε αναβολή για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και να πάρουμε την αδειοδότηση».

Έπειτα από την απάντηση του Βασίλη Κωνσταντίνου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπέβαλε αίτημα για αναβολή των τριών υποθέσεων, η οποία απορρίφθηκε από την έδρα.

Η κ. Σουλούκου απάντησε τα εξής στον Βασίλη Κωνσταντίνου: «Ποια απώλεια εσόδων, όταν το πρωτάθλημα ήταν σε εξέλιξη δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις της η ΠΑΕ. Είχατε τέσσερις μήνες για να βρούμε λύση και δεν το κάνατε. Δε θέλω περισσότερα γιατί σέβομαι την ιστορία του συλλόγου»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...